Boekmanstichting Kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid

Home » Stukafest in de Boekmanstichting

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op:

Woensdag 11 feb ’15

Stukafest in de Boekmanstichting

Op woensdagavond 11 februari verandert de bibliotheek van de Boekmanstichting voor één keer in een muziekpodium. De bibliotheek maakt deze avond deel uit van één van de minipodia van het studentenkamerfestival Stukafest. Een knallend optreden tussen kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers in 14 steden omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, toneel, literatuur, poëzie, cabaret en dans centraal staan.

In de Boekmanstichting speelt het Straatkwartet. Normaal staan ze op straat, maar speciaal voor Stukafest neemt het Straatkwartet haar instrumenten mee naar de bibliotheek van de Boekmanstichting. Met hun twee violen, altviool en cello spelen deze conservatoriumstudenten verschillende genres, klassiek, maar toch weer niet. Er zijn drie rondes van een half uur.
Kaarten voor Stukafest zijn uitsluitend verkrijgbaar via Stukafest.
In verband met deze avond is het artikel dat Lisa van Woersem schreef over Stukafest t/m woensdagavond 11-2-2015 gratis te downloaden

 

Partners & subsidiënten