Boekmanstichting Kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid

Home » Stukafest in de Boekmanstichting

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op:

Woensdag 21 feb ’18

Stukafest in de Boekmanstichting

Op 21 februari 2018 maakt de bibliotheek deel uit van één van de minipodia van het studentenkamerfestival Stukafest. Dit jaar is De Balie onze gast. Tijdens Stukafest 2018 presenteert De Balie films van twee fantastische makers, Ena Sendijarević en Reber Dosky. In de intieme setting van Stukafest kun jij kijken naar hun beste korte films en komt er een gesprek met de makers. Een programma op het snijvlak van kunst en politiek, over het mooiste en gruwelijkste in film, waar het persoonlijke ineens van wereldbelang blijkt.Elke ronde zal een regisseur zijn/haar korte film laten zien, waarna er nog even tijd is voor vragen.

Voor de trailers:
IMPORT – Ena Sendijarević
the sniper of kobani – Reber Dosky

Stukafest 2018
Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers in 15 steden omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater centraal staan.

Stukafest bestaat uit 3 rondes. Iedere ronde duurt 30 minuten, je verplaatst je tussen de rondes door van kamer naar kamer. Bekijk het volledige programma op de Stukafest website, hier kun je ook terecht voor de tickets.

Partners & subsidiënten