Boekmanstichting Kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid

Home » Expositie Sandra Veenstra

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op:

Vrijdag 24 aug ’18

Expositie Sandra Veenstra

De Boekmanstichting opent haar deuren voor het publiek van 2 juli t/m 14 oktober om het prachtige werk van fotograaf Sandra Irene Veenstra (Amsterdam, 1971) te komen bezichtigen. Veenstra, bekroond Storytelling Photographer, zet het dagelijks leven in een zonnig, ‘Sannig’ perspectief, met de focus op licht, kleur en humor. Na haar succesvolle debuut-expositie Sanny Views Amsterdam van februari tot juli 2018 in het majestueuze Amstel Hotel, is haar werk nu tot 14 oktober 2018 te zien in het monumentale grachtenpand van de Boekmanstichting, kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid, op de Herengracht.

Jarenlang was Sandra internationaal pedagoge. Observeren is voor haar een tweede natuur. Als pedagoge en inmiddels kinderrechtenactiviste werd en wordt Sandra regelmatig geconfronteerd met de donkere kant van de mensheid: (seksueel) geweld tegen kinderen. Met Kid for ChildRights zet zij zich onbezoldigd in voor de bestrijding hiervan. Om in balans te blijven en ook de vrolijke kant van het leven te (kunnen) blijven zien, is zij gaan fotograferen. Waar Sandra is, is haar camera.

Sandra exposeert met vrij werk, dat ook te koop is. Voorts zet zij in opdracht van ondernemingen, particulieren en organisaties hun evenement, buurt, pand, familie of team in een ‘Sannig’ perspectief.

Voor meer informatie: www.sannyviews.nl

Datum: De feestelijke opening van de expositie is op vrijdag 24 augustus 2018.
Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Boekmanstichting, Herengracht 415, Amsterdam
Toegangaanmelden is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plaatsen

 

Partners & subsidiënten