Boekmanstichting Kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid

Home » Introductie A Sharing Academy

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op:

Donderdag 03 dec ’15

Introductie A Sharing Academy

Componist Merlijn Twaalfhoven introduceert A Sharing Academy. Een coachingstraject waarin kunstprofessionals de kracht en begeleiding ontvangen waarmee ze zelf een succesvol en idealistisch samenwerkingsproject kunnen realiseren. Met een 10-stappen structuur, onderlinge coaching en de inzet van experts, helpt A Sharing Academy musici, theatermakers, dansers en andere kunstenaars om hun idealen uit te dragen in de maatschappij. Begin januari gaat het traject van start bij de Boekmanstichting. Op 3 december vindt de kick-off plaats.

*********************************************************************************************************

Merlijn Twaalfhoven en de Boekmanstichting nodigen je uit je ideaal de ruimte te geven en het spanningsveld tussen kunst, idealisme en ondernemerschap te doorbreken.

Wij willen vragen:
Kunstenaars: Hoe maak jij maatschappelijke impact zonder artistieke concessies te doen?

Kom je?
Deel je verhaal.

Componist Merlijn Twaalfhoven gaat met zijn muziek de wereld in. Hij ontwierp grootschalige projecten in o.a. Syrië, Japan, Israël, Palestina en Cyprus maar ook in wijken en buurten in Nederland. Hij worstelt al jaren met het samenbrengen van idealen en artistieke dromen met de dagelijks praktijk. Hij is niet alleen. Ook veel andere kunstenaars krijgen halverwege hun carrière te maken met een spanningsveld tussen hun oorspronkelijke visie op kunst en alle organisatorische en financiële verplichtingen.

We nodigen je uit voor een gesprek op 3 december
Merlijn Twaalfhoven zal hierbij vertellen over A Sharing Academy, een nieuw traject dat bij de Boekmanstichting plaats zal vinden. 12 Ambitieuze kunst professionals delen hierbij hun uitdagingen met elkaar en een groot netwerk. Het is gebaseerd op een methode waarmee je artistieke en persoonlijke idealen samen worden gebracht in een concreet, haalbaar project. Zo kan een nieuwe ruimte vol mogelijkheden ontstaan en kunnen we een positieve verandering in de samenleving teweeg brengen.

Meld je hier aan, de toegang is gratis.
Donderdag 3 december 20.00 uur
Boekmanstichting – Herengracht 415  Amsterdam

Meer informatie over Merlijn Twaalfhoven
Meer informatie over A Sharing Academy

Partners & subsidiënten